W kuchni zawsze kieruję się zasadą team work i staram się, by każdy z zespołu czuł się ważny a przez to odpowiedzialny za to co robi. Dobra kuchnia to oczywiście świeże i wysokiej jakości składniki, które najczęściej dobieram osobiście by smak był niezwykły i goście byli zawsze zadowoleni i usmiechnięci.
Znając przepisy, znając składniki i proporcje można przygotować danie prawidłowe, jednak intuicja i odwaga w łamaniu stereotypów czy poszukiwanie nowych smaków to pożądana cecha we współczesnej kuchni.
Z wykształcenia filolog, kucharz z powołania. W kuchni pracuje już 7 lat, zaczynając od smaków tajskich na stanowisku szefa kuchni. Vitalli świetnie czuje się również w daniach kuchni europejskiej, gruzińskiej i uzbeckiej. Od 5 lat gotuje kuchnię włoską i mieszka w Polsce. W Starej Fabryce na stanowisko sous-chef pracuje od sierpnia 2020 roku.
Lubi pracować z ciastem. Oprócz tego wymyśla desery, również z różnych zakątków świata. W kuchni pracuje już 7 lat, od 5 lat pracuje w kuchni włoskiej i mieszka w Polsce. Wraz z mężem tworzą zgrany team, gotują z sercem i rezultat tego można poczuć w serwowanych u nas daniach.
© Copyright 2020 by Stara Fabryka Myślniew