XSzef kuchniX

Szef kuchni

pAWEŁ nAMYSŁ

W kuchni zawsze kieruję się zasadą team work i staram się, by każdy z zespołu czuł się ważny a przez to odpowiedzialny za to co robi. Dobra kuchnia to oczywiście świeże i wysokiej jakości składniki, które najczęściej dobieram osobiście by smak był niezwykły i goście byli zawsze zadowoleni i usmiechnięci.

- Nowoczesna kuchnia bez stereotypu -

Serce Starej Fabryki

Doświadczony
Szef kuchni

Początki kulinarnego doświadczenia Paweł zdobywał w renomowanych restauracjach Poznania, pod okiem wybitnych szefów kuchni. Zdobyta wiedza oraz chęć poszerzania swoich umiejętności pozwoliły na podjęcie pracy poza granicami kraju w znanych restauracjach hotelowych Hiszpanii czy Irlandii. Podczas pobytu w Irlandii miał okazję gotować dla takich osobistości jak Daniel Craig, Rachel Weisz czy Colin Farrel. Paweł specjalizuje się w kuchni włoskiej, śródziemnomorskiej, hiszpańskiej i azjatyckiej. Jego celem jest zadowolenie i uśmiech klienta.

Pomysłowość w kuchni

Odwaga i intuicja

Znając przepisy, znając składniki i proporcje można przygotować danie prawidłowe, jednak intuicja i odwaga w łamaniu stereotypów czy poszukiwanie nowych smaków to pożądana cecha we współczesnej kuchni.

Scroll to top